Hier krijg je een Pokeman GO armband en 25.000 Pokecoins!

Hier krijg je een Pokeman GO armband en 25.000 Pokecoins!

Hier krijg je een Pokeman GO armband en 25.000 Pokecoins!

 

n Pokémon Go wordt binnenkort het zogenaamde Buddy-systeem geïntroduceerd. Daarmee kunnen spelers hun favoriete Pokémon bestempelen als buddy, waarmee verscheidene beloningen vergaard kunnen worden.

Ontwikkelaar Niantic kondigde de komst van de Buddy-Pokémon aan op haar blog. Daarbij verschenen ook afbeeldingen, zodat al enigszins duidelijk is hoe het systeem eruit komt te zien. De bedoeling van Buddies is dat spelers hun favoriete Pokémon koppelen om zo beloningen te vergaren. Zo is het mogelijk om door samen met de Buddy-Pokémon te lopen extra candy te vergaren, waarmee de digitale beestjes sterker gemaakt worden, of juist een evolutie bekostigd kan worden. Het is overigens mogelijk om de gekoppelde Buddy-Pokémon aan te passen.

Verder spreekt Niantic nog over andere beloningen, maar het is nog niet duidelijk wat dit precies inhoudt. Ook heeft de ontwikkelaar nog niet verteld wanneer de update met het Buddy-systeem uitkomt, maar dit zou binnenkort zijn.

In de herfst moeten er nog een aantal nieuwe features uitkomen voor het populaire Pokémon-spel. Hier zijn nog geen details over vrijgegeven, maar er wordt al langer gesuggereerd dat Niantic werkt aan een ruilsysteem, en verbeteringen voor gevechten in gyms.

Meer dan Pokémons

PokémonIn Pokémon Go heb je meer nodig dan alleen Pokémons. Zo heb je bijvoorbeeld Poké balls nodig om deze te vangen. Wanneer je deze moet kopen moet je Poké Coins hebben. En deze kosten normaal gezien dan weer, echt, geld. Vandaar dat het interessant is om te weten hoe je beide gratis kunt krijgen. Welke manieren er zijn om beide gratis en makkelijk te krijgen bespreken we in dit artikel.

Poké stops

Pokémon GoEen eerste locatie waar je gratis Poké balls kunt krijgen zijn de Poké stops. Deze stops zijn verspreid over de kaart en vind je meestal terug op een culturele locatie zoals bijvoorbeeld een kerk of een standbeeld. Wanneer je dicht genoeg bij de Poké stop bent moet je op de plaats drukken waarna je een cirkeltje met daarin een foto van de locatie ziet verschijnen. Om de Poké balls te krijgen moet je deze cirkel laten ronddraaien waarna er items zullen verschijnen. Deze items gaan van Poké balls tot Poké eggs en zelfs potions kun je er krijgen. Dit alles helemaal gratis! Al kan het natuurlijk wel zijn dat je even moet zoeken naar een Poké stop. Niet alle locaties hebben er evenveel. Goed om te weten is dat je slechts 15 minuten moet wachten voor je de Poké stop opnieuw kunt gebruiken. Poké coins kun je hier jammer genoeg niet krijgen.

Hoger lever

Wanneer je naar een hoger level gaat, krijg je eveneens een aantal Poké balls cadeau. Maar ja kunt ook andere items zoals potions krijgen. Van Poké Coins is hier eveneens geen spraken.