Winnen Iphone 6 and Iphone 6s

winnen iphone 6

Winnen Iphone 6 and Iphone 6s

Vandaag had ik vond een van de meest interessante cheat om te winnen iPhone 6 en iPhone 6s. In deze post ga ik om de cheat te winnen iPhone 6 en iPhone 6s schrijven. Voordat u begint aan de stappen die ik persoonlijk wil zeggen dat deze cheat werkt alleen in bepaalde landen te verwerken.

Ga eerst naar en klik op Klik hier om te winnen iPhone 6s op de officiƫle aanbieding pagina. Dit bedrijf gaat slechts 10 iPhone 6 10 iPhone 6s per dag te bieden en, zodat de eerste om het uit te pakken zijn.

Klik hier in de wedstrijd aan te gaan

winnen iphone 6

Zodra u op op Klik hier om te winnen iPhone 6s op de officiƫle aanbieding pagina zal het omleiden aan jou om het waarom iPhone-model dat u wilt zoals de iPhone 6 of iPhone 6s kiezen.

winnen iphone 6

In de volgende stap willen we de iPhone-model te selecteren naast die we nodig hebben om de iPhone afwerking dat wil zeggen kiezen we wat aan de iPhone kleur te kiezen hebben we drie kleuren

1) Silver

2) Gold

3) Space Gray

winnen iphone 6

Zodra we de kleur die we nodig hebben om te kiezen selecteren blijven .then het enige instructies zal laten zien met betrekking tot “Hoe gebruik ik deze code?”

  • Stap 1: Haal je Promo Code door de knop.
  • Stap 2: Ga naar de Apple Store website, kiest u de telefoon die u wilt en de kassa.
    (Houd in gedachten, het moet dezelfde selectie als hier)
  • Stap 3: Zodra u aankomt op deze pagina.
    Druk op “Enter Promo Code” en typ de code in die u heeft ontvangen.
  • Stap 4: Druk op “Apply” en de coupon zal worden toegepast.
    De telefoon zal nu vrij zijn, zoals hier getoond.

winnen iphone 6

Na het lezen van de vier stappen op de Promo Code in te dienen uw aanvraag zorgvuldig .Vullen de toepassing en dan zul je doorverwijzen naar de scheepvaart pagina Meestal sturen het meer dan 2 dagen zal duren om de conformatie bericht ontvangt.

winnen iphone 6

Zodra we sucesfully ons formulier ingediend, dan zullen we doorverwijzen naar pagina kassa

winnen iphone 6